Stopover.nl

Vliegticket Jamaica

Vakantie Jamaica

Jamaica staat voor veel mensen gelijk aan reggae (Bob Marley), strand en zon. Meer dan een miljoen mensen bezoeken jaarlijks kustplaatsen als Ochos Rios, Runaway Bay, Montego Bay en Negril. Wanneer u genoeg heeft van het luieren, nodigen de binnenlanden uit. Vooral het natuurgebied Blue Mountains laat het hart van de natuurliefhebber sneller kloppen.Kortom, de ideale bestemming voor een gevarieerde vakantie in het Caribisch gebied.

Jamaica Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Jamaica aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. U kunt bijvoorbeeld voordelig een paar dagen op Jamaica doorbrengen onderweg naar Cuba. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Jamaica. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Jamaica te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Jamaica

  • Boek uw Jamaica vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Jamaica vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Jamaica

Mogelijke eindbestemmingen in Jamaica

Hotels Jamaica

Voor het boeken van uw hotel in Jamaica bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Jamaica boeken.

Stopover