Stopover.nl

Japan Vliegtickets

Vlucht Japan

Op zoek naar een vliegticket Japan? Hier vindt u de voordeligste vliegtickets naar het land van de rijzende zon. In dit zeer welvarende land gaat hightech schijnbaar moeiteloos samen met eeuwenoude traditie. Dit contrast ziet u dan ook zeker terug tijdens uw verblijf in Japan. De agglomeratie van Tokyo staat bijvoorbeeld haaks op het leven in historische dorpen als Shirakawago en Gokayama. Vlakbij Nagasaki vindt u Huis ten Bosch, een attractiepark waar Nederlandse gebouwen zijn nagebouwd, ter ere van de historische band tussen Nederland en Japan. Verder kent het land vele tempels en kastelen. Kyoto is een van de weinige steden die tijdens de Tweede Wereldoorlog niet gebombardeerd werd, vandaar dat u hier nog veel vooroorlogse gebouwen vindt: honderden boeddhistische en Shinto-tempels, paleizen en tuinen zijn uitstekend bewaard gebleven.

Japan Vliegtickets met stopover

Vaak is het mogelijk om op uw reis naar Japan een voordelige stopover te boeken. U verblijft dan tegen een kleine vergoeding in de stad van de tussenlanding voor u verder reist. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben deze optie maar touroperators besteden er weinig aandacht bij het boeken van uw vlucht. Onze site geeft u een overizhct van de stopovers per luchtvaartmaatschappij per eindbestemming in Japan. Als u geen stopover wilt maken kunt u hier ook rechtstreekse vliegtickets vergelijken. Wij biieden u een buitenkans om het maximale uit uw vluchten naar Japan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Japan

  • Boek uw Japan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Japan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Japan

Mogelijke eindbestemmingen in Japan

Hotels Japan

Voor het boeken van uw hotel in Japan bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Japan boeken.

Stopover