Stopover.nl

Vliegticket Tokyo

Vlucht Tokyo

Een vlucht naar Tokyo, een van de Grote Vier wereldsteden, boekt u op Stopover.nl. De hoofdstad van Japan is een dynamische mix van moderne architectuur, Shinto-tempels en andere bijzondere bouwwerken. Breng tijdens uw bezoek aan Tokyo zeker een bezoek aan de tuinen van het Keizerlijk Paleis, de Sensoji Tempel en n van de winkel- en uitgaansgebieden. Voor gadgetfreaks is Akihabara een must, een van de bekendste en grootste gebieden met winkels voor electronica, computers en anime.

Tokyo vliegtickets met stopover

Luchtvaartmaatschappijen bieden vaak vliegtickets naar Tokyo aan met de mogelijkheid om goedkoop een stopover van een paar dagen in het land van de tussenlanding te maken. Touroperators besteden helaas meestal weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket Tokyo. Zo kunt u voordelig een paar dagen in Bangkok of Singapore verblijven op weg naar Japan. Stopover.nl biedt u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt ook, wanneer u geen stopover wilt maken, voordelige vliegtickets vergelijekn. Wij helpen u graag het maximale uit uw vluchten naar Tokyo te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Tokyo

  • Boek uw Tokyo vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Tokyo vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Tokyo

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot
Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is tijdens uw bezoek aan Rusland.
Alitalia logo
Rome met Alitalia
Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Iran Air logo
Teheran met Iran Air
Singapore Airlines logo
Bangkok met Singapore Airlines
Singapore met Singapore Airlines
SriLankan Airlines logo
Colombo met SriLankan Airlines
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Tokyo

Voor het boeken van uw hotel in Tokyo bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Tokyo boeken.

Stopover