Stopover.nl

Vliegticket Jemen

Jemen

Jemen is geen bekende toeristische bestemming en zal dat gezien de negatieve berichtgeving van de afgelopen jaren ook niet snel worden. Rivaliserende stammen ontvoerden regelmatig westerse toeristen. Toch heeft het land de goed voorbereide reiziger genoeg te bieden. De hoofdstad Sanaa bestaat deels uit eeuwenoude bouwwerken en de diverse natuur is prachtig.

Jemen Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Jemen aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Jemen. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Jemen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Jemen

  • Boek uw Jemen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Jemen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Jemen

Mogelijke eindbestemmingen in Jemen

Stopover