Stopover.nl

Jersey Vliegtickets

Vliegticket Jersey

Boek vandaag nog uw Jersey vliegticket via Stopover.nl - de voordelige, online Kanaaleilandenspecialist. Het schitterende Kanaaleiland heeft haar bezoekers zeer veel te bieden. De boeiende geschiedenis waarin zowel Engeland als Frankrijk een voorname rol speelden is goed zichtbaar. Tegenwoordig bezoeken veel Europeanen het eiland om dolfijncruises in de Atlantische Oceaan te maken en te genieten van de vele uitstekende restaurants.

Rondreis langs Franse en Engelse invloeden

De eeuwenoude banden met het nabijgelegen Frankrijk zijn op Jersey goed zichtbaar. Franse straatnamen en mooie Normandische architectuur overheersen het straatbeeld. Toch valt het eiland al sinds de honderdjarige oorlog onder de Britse Kroon. Tijdens uw rondreis maakt u kennis met een schitterende kustlijn, een overweldigende natuur en diverse tradities. Een vakantie op Jersey is niet compleet zonder een bezoek aan Elizabeth Castle .

Tips voor boeken vliegtickets Jersey

  • Boek uw Jersey vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Jersey vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Jersey

Mogelijke eindbestemmingen in Jersey

Stopover