Stopover.nl

JordaniŽ Vliegtickets

Vliegticket JordaniŽ

Trip naar het Midden-Oosten? Boek een vliegticket JordaniŽ. JordaniŽ kent tal van interessante bezienswaardigheden. Door de eeuwen heen lieten vele beschavingen hun sporen na. De ruÔnestad Petra is wellicht de bekendste toeristische trekpleister. Deze meer dan 2000 jaar oude stad is het erfgoed van de Nabateers die destijds een koninkrijk in Zuid-JordaniŽ hadden gevestigd. De stad was een knooppunt op belangrijke handelsroutes. Nadat de stad grotendeels werd vernietigd door een aardbeving en de handel steeds vaker over de Rode Zee ging raakte de stad in de vergetelheid maar trekt tegenwoordig veel toeristen naar JordaniŽ. De hoofdstad Amman kent vele bezienswaardigheden, waaronder veel Romeinse ruÔnes. Ook de extreem zoute Dode Zee, de Wadi Rum woestijn en de Romeinse ruÔnes van het historische Jerash zijn leuke bestemmingen.

JordaniŽ Vliegtickets met stopover

Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar JordaniŽ aan met de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat weinig touroperators hier aandacht aan besteden bij het boeken van uw vliegticket naar JordaniŽ. Op onze website vindt u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt bijvoorbeeld voordelig een paar dagen in Istanbul doorbrengen voor u naar Amman vliegt. Ook kunt u hier goedkope rechtstreekse vliegtickets vergelijken en direct boeken. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar JordaniŽ te halen.

Tips voor boeken vliegtickets JordaniŽ

  • Boek uw JordaniŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk JordaniŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart JordaniŽ

Mogelijke eindbestemmingen in JordaniŽ

Stopover