Stopover.nl

Mombasa Vliegtickets

Vlucht Mombasa

Boek hier het voordeligste vliegticket naar Mombasa, na Nairobi de grootste stad van Kenia. Naast een belangrijke havenstad is het een stad met heerlijke stranden, een fantastisch uitgaansleven en vele bezienswaardigheden. Daarmee is het een belangrijk centrum voor de toeristische industrie langs de oostkust van Kenia. Een van de populairste trekpleister is Fort Jesus, een Portugees fort ui de tijd dat Mombasa een belangrijke doorvoerhaven voor de slavenhandel was. Vergeet tijdens uw bezoek zeker niet een bezoek te brengen aan de Konzi Moskee, de Shree Swaminarayam Tempel en het Bamburi Haller Park. Onvergetelijk is de poort van enorme olifanten-slagtanden, een ivoren poort ter ere van het bezoek van de Engelse koningin Elizabeth in 1952.

Mombasa Vliegtickets

Op weg naar Mombasa kunt u voordelig een tussentop van enkele dagen maken in Nairobi of Zanzibar, waar u van de hagelwitte stranden kunt genieten en met dolfijnen kunt zwemmen. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Mombasa aan met deze mogelijkheid. Veel touroperators besteden hier echter weinig aandacht aan bij het boeken van uw vlucht naar Mombasa. Daarom vindt u op onze website een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij helpen u het maximale uit uw vluchten naar Mombasa te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Mombasa

  • Boek uw Mombasa vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Mombasa vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Mombasa

Stopovers

KLM logo
Nairobi met KLM
Martinair logo
Zanzibar met Martinair
Vluchten zijn mogelijk met het volgende vluchtschema: Brussel > Zanzibar > Mombasa > Brussel
Stopover