Stopover.nl

Vliegticket Nairobi

Vlucht Nairobi

U zoekt een vlucht naar Nairobi? Stopover.nl is uw partner voor de goedkoopste Nairobi vliegtickets. Na uw landing op de drukste luchthaven van Oost-Afrika, Jomo Kenyatta International Airport, begint de verkenning van Nairobi, de op drie na grootste stad van Afrika. Hoewel de stad kampt met een stijgende criminaliteit, is het zeker een bezoek waard. Voornaamste bezienswaardigheden zijn het Nairobi National Park, Giraffe Centre en Safari Park. Nairobi National Park is enig in zijn soort, het is het enige natuurreservaat dat zo dicht bij een grote stad ligt. Daarnaast huisvest de stad het Nationaal Museum van Kenia en de grootste ijsbaan van Afrika. De stad is een populaire uitvalsbasis voor safariís door het hele land. Zoín 140 ten noord-oosten ligt Mount Kenya. Ook is het een mooie tussenstop op weg naar Mombasa en de stranden.

Nairobi Vliegtickets met stopover

Een aantal gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen biedt vliegtickets naar Nairobi aan met de optie om voordelig een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat de meeste touroperators hier weinig aandacht aan besteden bij het boeken van uw vliegticket naar Nairobi. Op deze website vindt u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt bijvoorbeeld goedkoop een stopover boeken in Doha, de hoofdstad van Qatar, en van de prachtige stranden aan de Perzische Golf genieten voor u naar Kenia vliegt. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Nairobi te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Nairobi

  • Boek uw Nairobi vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Nairobi vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Nairobi

Stopovers

Alitalia logo
Rome met Alitalia
Qatar Airways logo
Doha met Qatar Airways
Swiss International Airlines logo
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover