Stopover.nl

KroatiŽ Vliegtickets

Vakantie KroatiŽ

KroatiŽ is de laatste jaren bezig aan een enorme opmars. De prachtige dorpjes, het aangename klimaat en de uitstekende toeristische faciliteiten maken het opnieuw tot een toeristische trekpleister van formaat. De mogelijkheden voor recreatie zijn enorm. Van een stedentrip naar Zagreb tot een paar weken luieren op het schiereiland IstriŽ, het kan allemaal. Ook eilanden zoals Cres, Krk, en Ilovik herbergen overweldigende natuurgebieden. Van de zeven nationale parken is Plitvice de bijzonderste. Het bestaat uit zestien meren en honderden watervallen, waarvan er sommige duizenden jaren oud zijn. Kortom, uw vakantie begint op Stopover.nl!

KroatiŽ Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Czech Airlines en Malev bieden vliegtickets naar KroatiŽ aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in landen als Tsjechie en Hongarije te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Kroatie. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar KroatiŽ te halen.

Tips voor boeken vliegtickets KroatiŽ

  • Boek uw KroatiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk KroatiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart KroatiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in KroatiŽ

Hotels KroatiŽ

Voor het boeken van uw hotel in KroatiŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in KroatiŽ boeken.

Stopover