Stopover.nl

Vliegticket Pula

Pula

In het eeuwenoude Pula vindt u overblijfselen uit de Romeinse tijd. Voornaamste bezienswaardigheid is het schitterende amfitheather, dat nog steeds gebruikt wordt voor diverse optredens. Vanuit de haven van Pula kunt een rondvaart langs de kust van Istrie maken. Ook is het mogelijk een dagtrip naar het Italiaanse Venetie te maken. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor een vakantie is Istrie.

Pula Vliegtickets met stopover

Malev biedt vliegtickets naar Pula aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Boedapest of Zagreb te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Pula. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Pula te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Pula

  • Boek uw Pula vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Pula vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Pula

Hotels Pula

Voor het boeken van uw hotel in Pula bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Pula boeken.

Stopover