Stopover.nl

Vliegticket Split

Split

De havenstad Split is absoluut een bezoek waard. De eeuwenoude gebouwen, kerken en kathedralen geven de stad een historische uitstraling. In het oude centrum vindt u leuke bezienswaardigheden als het Diocletianus-paleis, het archeologische museum en het etnografisch museum.

Split Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen aals Qatar Airways en Malev bieden vliegtickets naar Split aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt een vakantie in Kroatie combineren met een stedentrip Londen. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Split. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Split te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Split

  • Boek uw Split vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Split vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Split

Stopovers

Malev logo
Boedapest met Malev
Zagreb met Malev
Qatar Airways logo
Frankfurt met Qatar Airways
Londen met Qatar Airways

Hotels Split

Voor het boeken van uw hotel in Split bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Split boeken.

Stopover