Stopover.nl

Vliegticket Zadar

Zadar

De Kroatische stad Zadar een bezoek absoluut waard.  In de stad vindt u talrijke interessante historische bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn de Donatuskerk, de Zeepoort, de Simeonkerk en de eeuwenoude stadspoort van de bekende architect Michele Sanmicheli.

Zadar Vliegtickets met stopover

Malev biedt vliegtickets naar Zadar aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo is een vakantie in Kroatie te combineren met een stedentrip Boedapest. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Zadar. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Zadar te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zadar

  • Boek uw Zadar vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zadar vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Zadar

Hotels Zadar

Voor het boeken van uw hotel in Zadar bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Zadar boeken.

Stopover