Stopover.nl

Vliegticket Zagreb

Zagreb

De hoofdstad van Kroatië is gelegen op de hellingen van de berg Medvednica en langs de oevers van de rivier de Sava. In het centrum van Zagreb vindt u talrijke bouwwerken en musea. Interessante bezienswaardigheden zijn het Archeologisch museum, het Etnografisch museum en het grote 19e eeuwse Vranciczany-Hafner paleis.

Zagreb Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Zagreb aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen eenkleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Zagreb. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Zagreb te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zagreb

  • Boek uw Zagreb vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zagreb vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Zagreb

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Czech Airlines logo
Praag met Czech Airlines
Malev logo
Boedapest met Malev
Swiss International Airlines logo
Zurich met Swiss International Airlines

Hotels Zagreb

Voor het boeken van uw hotel in Zagreb bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Zagreb boeken.

Stopover