Stopover.nl

Vliegticket Laos

Laos

Laos is het enige Zuidoost Aziatische land dat geen kustlijn heeft. Net als buurland Myanmar is het land zeer arm en gaat het gebukt onder uit de opiumproductie voortvloeiende problemen. Toch is Laos een zeer interessante bestemming tijdens uw bezoek aan Zuidoost Azië. In Laos vindt u een aantal unieke bezienswaardigheden. De stad Luang Prabang is in zijn geheel toegevoegd aan de Unesco werelderfgoedlijst en ligt nabij één van de mooiste watervallen (Kuang Si) ter wereld. Een ander juweeltje is de Wat Phou, een Angkoriaanse ruïne van een stad- en/of tempelcomplex van het rijk van de Khmer. Het bevindt zich aan de westoever van de Mekong in Laos, direct ten zuiden van de stad Champasak.

Laos Vliegtickets met stopover

Thai Airways biedt vliegtickets naar Laos aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Bangkok te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Laos. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Laos te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Laos

  • Boek uw Laos vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Laos vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Laos

Mogelijke eindbestemmingen in Laos

Stopover