Stopover.nl

Vliegticket Letland

Letland

Steeds meer Europeanen maken sinds de toetreding van Letland tot de EU een reis naar het Baltische staatje. Vooral een stedentrip naar de hoofdstad Riga en een bezoek aan de overweldigende natuur van de Gauja Vallei zijn populair. Verspreid over het land domineren kastelen, oude kerken en andere historische bezienswaardigheden het landschap.

Letland Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als SAS en Czech Airlines bieden vliegtickets naar Letland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie in Letland combineren met een bezoek aan Zweden of Polen. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Letland. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Letland te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Letland

  • Boek uw Letland vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Letland vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Letland

Mogelijke eindbestemmingen in Letland

Hotels Letland

Voor het boeken van uw hotel in Letland bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Letland boeken.

Stopover