Stopover.nl

Vliegticket Riga

Riga

Riga is al eeuwenlang een belangrijke stad in de Baltische regio geweest. De hoofdstad van Letland kent dan ook een roemruchte geschiedenis. Russen, Zweden en Duitsers lieten allemaal zichtbare sporen achter in de Hanzestad. In het oude centrum van Riga vindt u de rechtvaardiging voor de vermelding op de Unesco-werelderfgoedlijst. Absoluut hoogtepunt is het 14e-eeuwse Riga kasteel. In dit robuuste bouwwerk resideren de president van Letland en een tweetal musea. Naast de vele bezienswaardigheden kunt u in de stad ook uitstekend winkelen, dineren of uitgaan in gezellige bars.

Riga Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen met LOT en SAS bieden vliegtickets naar Riga aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Warschau of Stockholm te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Riga. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Riga te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Riga

  • Boek uw Riga vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Riga vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Riga

Stopovers

Czech Airlines logo
Praag met Czech Airlines
Finnair logo
Helsinki met Finnair
LOT Polish Airlines logo
Warschau met LOT Polish Airlines
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
SAS logo
Kopenhagen met SAS
Stockholm met SAS

Hotels Riga

Voor het boeken van uw hotel in Riga bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Riga boeken.

Stopover