Stopover.nl

Vliegticket Libanon

Vakantie Libanon

Libanon kent een roerige geschiedenis van Frans kolonialisme en strijd tussen de verschillende religieuze groeperingen. In het land vindt u onder andere de historische steden Anjar, Baalbek en Byblos die allen op de werelderfgoedlijst staan vermeld. Ook de Qadisha-vallei is een bezoek meer dan waard. In de zomermaanden is een vakantie aan de kust absoluut de moeite waard. Aan de Middellandse Zee vindt u schitterende zandstranden.

Libanon Vliegtickets met stopover

Turkish Airlines biedt vliegtickets naar Libanon aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie in Libanon combineren met een bezoek aan Turkije. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Libanon. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Libanon te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Libanon

  • Boek uw Libanon vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Libanon vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Libanon

Mogelijke eindbestemmingen in Libanon

Stopover