Stopover.nl

Vliegticket Liberia

Liberia

Voorlopig vieren weinig Europeanen hun vakantie in Liberia. De schitterende stranden nabij de hoofdstad Monrovia blijven nog altijd verstoken van buitenlandse toeristen. Sinds de beëindiging van de burgeroorlog werken de VN hard aan de ontwapening van diverse rivaliserende rebellen. Als de rust definitief teruggekeerd is zullen ook toeristen het mooie land zeker weer bezoeken.

Liberia Vliegtickets met stopover

Royal Air Maroc biedt vliegtickets naar Liberia aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie in Liberia combineren met een bezoek aan Marokko. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Liberia. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Liberia te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Liberia

  • Boek uw Liberia vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Liberia vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Liberia

Mogelijke eindbestemmingen in Liberia

Stopover