Stopover.nl

Vliegticket LibiŽ

LibiŽ

De voormalige Italiaanse kolonie LibiŽ was jarenlang gesloten voor toeristen. Sinds 1999 zijn reizigers weer welkom om de vele historische bezienswaardigheden te bezoeken. Recentelijk opgegraven Romeinse en Griekse steden herbergen een enorme schat een geschiedenis. U kunt in LibiŽ heerlijk ronddwalen in steden als Leptis Magna en Cyrene. Een indrukwekkende woestijnsafari maakt u per kameel of een moderne terreinwagen. Midden in de woestijn kunt u in het stadje Ghadames omgeven door dadelbomen tot rust komen.

LibiŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Libie aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een verblijf in Libie combineren met een stedentrip Rome of Cairo. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Libie. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Libie te halen.

Tips voor boeken vliegtickets LibiŽ

  • Boek uw LibiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk LibiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart LibiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in LibiŽ

Stopover