Stopover.nl

Vliegticket Tripoli

Tripoli

De miljoenenstad Tripoli is de hoofdstad van Libië. Zoals alle Noord-Afrikaanse steden heeft ook Tripoli een oude medina. Hier kunt terecht voor souvenirs of een heerlijk kopje muntthee. Overal in de stad vindt u enorme portretten van de leider van Libië, Khadaffi. Naast de vele markten is Tripoli rijk aan interessante musea en andere bezienswaardigheden. Sla tijdens uw bezoek de Romeinse triomfboog, het imposante rode Assia al-Hamra kasteel en het beroemde Pepsi Cola Road (de enige Engelstalige straat) dan ook niet over. Na een lange stadswandeling kunt u uw indrukken van de stad in een Italiaans koffiehuis op u in laten werken en de benen rust gunnen.

Tripoli Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Tripoli aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een verblijf in Tripoli combineren met een stedentrip Rome. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Tripoli. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Tripoli te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Tripoli

  • Boek uw Tripoli vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Tripoli vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Tripoli

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Rome met Alitalia
EgyptAir logo
Cairo met EgyptAir
Stopover