Stopover.nl

Litouwen Vliegtickets

Rondreis Litouwen

Litouwen is het grootste land van de Baltische staten. Veel Scandinaviërs maken regelmatig een stedentrip naar de hoofdstad Vilnius. In deze stad vindt u veel oude gebouwen uit de barokke en klassieke tijd, veel uitgaansgelegenheden en uitstekende restaurants. Wie meer tijd heeft maakt een leuke rondreis door het bosrijke land.

Litouwen Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Litouwen aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie in Litouwen combineren met een bezoek aan Polen of Finland. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Litouwen. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Litouwen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Litouwen

  • Boek uw Litouwen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Litouwen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Litouwen

Mogelijke eindbestemmingen in Litouwen

Hotels Litouwen

Voor het boeken van uw hotel in Litouwen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Litouwen boeken.

Stopover