Stopover.nl

Macau (Aomen) Vliegtickets

Vakantie Macau (Aomen)

Macau, ook geschreven als Macao, was tot 1999 een Portugese kolonie. Het in de begin van de zestiende eeuw gebouwde Fortaleza do Monte is de belangrijkste bezienswaardigheid van Macao. Naast de vele herinneringen aan de koloniale tijd zijn er ook nog sporen van de Ming dynastie terug te vinden. De tempel van Kun Lam is hiervan het bekendste voorbeeld. Een korte vakantie in Macao is uitstekend te combineren met een verblijf in Hong Kong.

Macau (Aomen) Vliegtickets met stopover

Cathay Pacific biedt vliegtickets naar Macau aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Hong Kong verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Macau. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Macau te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Macau (Aomen)

  • Boek uw Macau (Aomen) vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Macau (Aomen) vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Macau (Aomen)

Mogelijke eindbestemmingen in Macau (Aomen)

Hotels Macau (Aomen)

Voor het boeken van uw hotel in Macau (Aomen) bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Macau (Aomen) boeken.

Stopover