Stopover.nl

Vliegticket Macau

Macau

Macau, ook geschreven als Macao, was tot 1999 een Portugese kolonie. Tegenwoordig is het stadseiland een speciale administratieve regio van de volksrepubliek China.  Het in de begin van de zestiende eeuw gebouwde Fortaleza do Monte is de belangrijkste bezienswaardigheid van Macao. Naast de vele herinneringen aan de koloniale tijd zijn er ook nog sporen van de Ming dynastie terug te vinden. De tempel van Kun Lam is hiervan het bekendste voorbeeld. In het verleden was Macao een berucht gokmekka. Tegenwoordig struikel je niet in meer over de casinos, maar een gokje wagen is uiteraard nog mogelijk.

Macau Vliegticket met stopover Hong Kong

Cathay Pacific biedt vliegtickets naar Macau aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo is het mogelijk een reis naar Macau te combineren met een stedentrip Hong Kong. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Macau. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Macau te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Macau

  • Boek uw Macau vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Macau vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Macau

Stopover