Stopover.nl

Vliegticket MacedoniŽ

MacedoniŽ: strand, historie en wintersport

Macedonië is een interessante veelzijdige vakantiebestemming. In de nationale parken kunt u uitstekend wandelen in de overweldigende natuur. In de winter lonkt het Popova Sapka voor de avontuurlijke wintersporter. Toeristische trekpleisters zijn het historische plaatsje Ohrid. Hier vindt u heerlijke strandjes, mooie bouwwerken en uitstekende restaurantjes. Voor een (meerdaagse) stedentrip is ook de hoofdstad Skopje een aanrader.

MacedoniŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Macedonië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie in Macedonie combineren met een verblijf in landen als Hongarije, Tsjechie of Servie. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Macedonië. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Macedonië te halen.

Tips voor boeken vliegtickets MacedoniŽ

  • Boek uw MacedoniŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk MacedoniŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart MacedoniŽ

Mogelijke eindbestemmingen in MacedoniŽ

Hotels MacedoniŽ

Voor het boeken van uw hotel in MacedoniŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in MacedoniŽ boeken.

Stopover