Stopover.nl

Vliegticket Madagascar

Vakantie Madagascar

Madagaskar is een paradijs voor de natuurliefhebbers. Op het land vindt u dier- en plantensoorten die enkel op dit Afrikaanse eiland te vinden zijn. Verspreid over Madagaskar treft de reizigers een keur aan natuurgebieden. Bekende gebieden zijn Berenty, Andasibe en Canal des Pangalanes. Ook de reservaten van Tsingy Anakarana en Tsingy de Bemaraha dient u zeker bezocht te hebben.   Ook liefhebbers van zon, zee en strand zijn hier op de juiste plek. Op Nosy Be zijn prachtige stranden en kunt u geweldig snorkelen. Kortom, een ideale bestemming voor een gevarieerde vakantie in Afrika.

Madagascar Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM en Air Mauritius bieden vliegtickets naar Madagaskar aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie op Madagascar combineren met een verblijf in plaatsen Dubai en Plaisance (Mauritius) Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Madagaskar. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Madagaskar te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Madagascar

  • Boek uw Madagascar vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Madagascar vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Madagascar

Mogelijke eindbestemmingen in Madagascar

Stopover