Stopover.nl

Vliegticket Antananarivo

Antananarivo

Antananarivo heet in de volksmond Tana. Met circa 2 miljoen inwoners is het de grootste stad van Madagascar en tevens de hoofdstad van het land. Voor het verkennen van de stad kunt u het beste gaan wandelen. De ruïne van het voormalige paleis Rova tegenwoordig de voornaamste bezienswaardigheid. Naast de vele bedelaars dient u rekening te houden met de aanwezigheid van zakkenrollers.

Antananarivo Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Antananarivo aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo is een reis naar Antananarivo te combineren met een bezoek aan Johannesburg of Dubai. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Antananarivo. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Antananarivo te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Antananarivo

  • Boek uw Antananarivo vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Antananarivo vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Antananarivo

Stopovers

Air Mauritius logo
Plaisance met Air Mauritius
Air Mauritius vliegt vanaf Frankfurt in Duitsland. Vanaf Nederlandse treinstations kunt u met de ICE dagelijks snel en comfortabel naar Frankfurt reizen. Via een tussenstop op Mauritius kunt u uw reis naar Madagaskar vervolgen.
KLM logo
Dubai met KLM
Mauritius met KLM
South African Airways logo
Johannesburg met South African Airways

Met South African Airways kunt u via hun dochter SA Airlink naar Madagaskar vliegen. De vluchten uit Europa vliegen allemaal via Johannesburg waar u de mogelijkheid heeft een stopover te maken.

 

Stopover