Stopover.nl

Vliegticket Malawi

Strand Malawi

Malawi kwam het afgelopen jaar veelvuldig in de media toen popster Madonna een kind uit het land adopteerde. Reizigers kennen het straatarme Afrikaanse land hoofdzakelijk van een korte tussenstop tijdens reizen van Nairobi naar Johannesburg. Veel verder dan een dagje aan het strand van Lake Malawi komt men over het algemeen dan ook niet. Wie het land een echte kans geeft ontdekt een buitengewoon vriendelijke bevolking en diverse recreatiemogelijkheden.

Malawi Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als South African Airways en Kenya Airways bieden vliegtickets naar Malawi aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een bezoek aan Malawi combineren met een verblijf in Kenia of Zuid-Afrika. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Malawi. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Malawi te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Malawi

  • Boek uw Malawi vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Malawi vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Malawi

Mogelijke eindbestemmingen in Malawi

Stopover