Stopover.nl

Vliegticket Malediven

Huwelijksreis Malediven

De in de Indische Oceaan gelegen Malediven bestaan uit meer dan 2000 koraaleilandjes. Slechts 10% van de eilanden worden bewoond door mensen. Waarvan het grootste deel woonachtig is op het eiland Male. Hier vindt u ook de gelijknamige hoofdstad van het eilandenstaatje. De onderwaterwereld rondom de eilandjes is van grote schoonheid. Koraal en vele kleurrijke vissoorten maken de Malediven tot een geliefde duikbestemming. Op de eilanden zelf vindt u een exotische vegetatie en parelwitte stranden. Kortom de ideale bestemming voor menig huwelijksreis.

Malediven Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Emirates en Malaysia Airlines bieden vliegtickets naar Malediven aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een huwelijksreis op de Malediven combineren met een verblijf in steden als Dubai en Kuala Lumpur. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Malediven. Op deze website vindt u een overzicht van mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Malediven te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Malediven

  • Boek uw Malediven vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Malediven vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Malediven

Mogelijke eindbestemmingen in Malediven

Stopover