Stopover.nl

Vliegticket MaleisiŽ

Vlucht MaleisiŽ

Vlieg naar MalesiŽ met Stopover.nl. Hier vindt u de voordeligste vliegtickets. Dit prachtige land bestaat geografisch gezien uit twee delen: het schiereiland Malakka (West-MaleisiŽ) dat grenst aan Singapore en Thailand en Oost-MaleisiŽ op het noordelijke deel van het eiland Borneo, grenzend aan IndonesiŽ en het sultanaat Brunei omringend. Veruit het merendeel van de Maleisische bevolking woont in West-MaleisiŽ, waar de grote steden, zoals de hoofdstad Kuala Lumpur met drie miljoen inwoners, zijn gevestigd. Het dunbevolkte Oost-MaleisiŽ bestaat uit de deelstaten Sabah en Sarawak, die zijn overwoekerd door tropisch regenwoud en een enorm rivierenstelsel. De ongerepte natuur heeft een grote aantrekkingskracht op reizigers. De treinreis van Gemas naar Kota Bharu is de uitgelezen mogelijkheid om een magnifieke reis door de groene oerwouden van MaleisiŽ te maken.

Vergelijk MaleisiŽ vliegtickets met stopover

Veel luchtvaartmaatschappijen die naar het Verre Oosten vliegen maken vaak tussenstops in MaleisiŽ en bieden bij het boeken van uw vliegticket de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land te verblijven, een uitstekende mogelijkheid om van het land te zien. Onze ervaring is dat de meeste touroperators weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht. Daarom vindt u op deze website een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Daarnast kunt u ook rechtstreekse vluchten vergelijken. Wij hopen dat deze website u zal helpen het maximale uit uw vluchten naar MaleisiŽ te halen.

Tips voor boeken vliegtickets MaleisiŽ

  • Boek uw MaleisiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk MaleisiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart MaleisiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in MaleisiŽ

Hotels MaleisiŽ

Voor het boeken van uw hotel in MaleisiŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in MaleisiŽ boeken.

Stopover