Stopover.nl

Vliegticket Alor Setar

Alor Setar

Alor Setar is de hoofdstad van de Maleisische deelstaat Kedah. In de omgeving van de stad vindt u eindeloze rijstvelden, rubberplantages en kampongs. Deze bedrijvigheid heeft van Alor Setar een belangrijke handelsplaats in het noordwesten van MaleisiŽ gemaakt. Alor Setar kent een aantal leuke bezienswaardigheden. Hoogtepunt is de Balai Noblat, deze oplucht markt trekt duizenden bezoekers uit de regio. Wie op een unieke locatie wil dineren, brengt een bezoek aan de Menara Alor Setar . In deze telecomtoren biedt het restaurant een schitterend uitzicht. Andere toeristische attracties zijn de Zahir moskee en het Pekan Rabu complex, waar eveneens een markt plaatsvindt.

Alor Setar vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Alor Setar is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Ook is Alor Setar zelf een geliefde plek voor stopovers, omdat veel maatschappijen hier toch al tussenstops maken op weg naar Kuala Lumpur en Hong Kong. Touroperators besteden helaas nauwelijks aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u daarom een onafhankelijke rangschikking van stopovers onderweg naar Alor Setar. Wilt u geen stopover maken maar rechtstreeks vliegen, dan kunt u hier ook vliegtickets vergelijken en boeken.

Tips voor boeken vliegtickets Alor Setar

  • Boek uw Alor Setar vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Alor Setar vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Alor Setar

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Kuala Lumpur met Cathay Pacific
KLM logo
Kuala Lumpur met KLM
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Rome met Malaysia Airlines
Stockholm met Malaysia Airlines
Stopover