Stopover.nl

Vliegticket Penang

Penang

Na uw landing op de luchthaven van George Town begint de verkenning van het eiland Penang. In de hoofdstad zijn talrijke historische bezienswaardigheden te vinden. Het eeuwenoude Fort Cornwallis, de promenade van Esplanade en het Chinese Khoo Kongsi Clanhouse zijn de voornaamste trekpleisters. Het buiten van de stad gelegen boeddhistische Kek Lok Si Tempelcomplex is ook een absolute aanrader.

Penang Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Penang is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een reis naar Sandakan combineren met een stedentrip Kuala Lumpur.Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Penang.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Penang.

Tips voor boeken vliegtickets Penang

  • Boek uw Penang vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Penang vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Populaire vluchten

Populaire vluchten

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Penang

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Korean Air logo
Bangkok met Korean Air
Kuala Lumpur met Korean Air
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Stopover