Stopover.nl

Mali Vliegtickets

Reizen door Mali

Mali staat niet bekent om haar overweldigende natuur. Naar het land gaat u om kennis te maken met de bevolking en de diverse culturen. Mali is het land van oude koninkrijken en kamelenkaravanen, een land met een geheel eigen sfeer. In steden als Djenné en Mopti lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Lemen bouwwerken en moskeeën bepalen het beeld, geiten en koeien lopen los op straat.
Reizen door Mali is genieten van kleurrijke markten waar alle bevolkingsgroepen samenkomen, gehuld in hun eigen typerende kleding. Bambara, Peul, Bozo en Songhaï verkopen er hun typische handelswaar, een ware belevenis! Een reis door Mali is niet compleet zonder een bezoek aan de mystieke Dogonvallei; hier maakt u kennis met de rijke cultuur van de Dogon.

Mali Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Mali aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eveneens een bezoek aan Frankrijk of Marokko brengen. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Mali. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Mali te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Mali

  • Boek uw Mali vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Mali vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Mali

Mogelijke eindbestemmingen in Mali

Stopover