Stopover.nl

Vliegticket Malta

Malta

Het kleine Malta kent een roemruchte geschiedenis. Door de ligging in de Middellandse zee ontwikkelde het zich tot een strategische locatie. De vestingsteden op het eiland herinneren dan ook aan deze tijd. Het katholieke geloof heeft een belangrijke rol in het leven van de eilandbewoners. De inwoners van het plaatsje Xewkija bouwden zelf één van ?s werelds hoogste koepelkerken.

Malta Vliegtickets met stopover

Alitalia biedt vliegtickets naar Malta aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie op Malta combineren met een stedentrip Milaan. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Malta. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Malta te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Malta

  • Boek uw Malta vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Malta vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Malta

Mogelijke eindbestemmingen in Malta

Hotels Malta

Voor het boeken van uw hotel in Malta bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Malta boeken.

Stopover