Stopover.nl

Vliegticket Malta

Malta

Het kleine Malta kent een roemruchte geschiedenis. Door de ligging in de Middellandse zee ontwikkelde het zich tot een strategische locatie. De vestingsteden op het eiland herinneren dan ook aan deze tijd. Het katholieke geloof heeft een belangrijke rol in het leven van de eilandbewoners. De inwoners van het plaatsje Xewkija bouwden zelf één van ’s werelds hoogste koepelkerken.

Malta Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Malta aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Malta . Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Malta te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Malta

  • Boek uw Malta vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Malta vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Malta

Stopover