Stopover.nl

Vliegticket Mauritius

Mauritius

Mauritius is het vroegere Ile de France, een prachtig eiland in de Indische Oceaan. Het eiland heeft haar huidige naam te danken aan een vernoeming naar de zoon van Willem van Oranje, Prins Maurits. Na textiel en suikerriet is het toerisme de derde inkomstenbron van Mauritius. Port Louis is de hoofdstad van het eiland en is vernoemd naar de voormalige Franse Koning Louis XV. In Port Louis vindt u veel herinneringen aan het koloniale verleden. Een andere bezienswaardigheid is het museum dat gewijd is aan de uitgestorven Dodo. De Nederlanders noemden dit dier de ‘ walgvogel’ aangezien het zelfs na lang koken nog slecht smaakte.

Mauritius Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Mauritius aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt een vakantie op Mauritius combineren met een verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Mauritius. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Mauritius te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Mauritius

  • Boek uw Mauritius vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Mauritius vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Mauritius

Mogelijke eindbestemmingen in Mauritius

Stopover