Stopover.nl

Vliegticket Mexico

Vlucht Mexico

Mexico kent prachtige stranden, bruisende steden en een schat aan historische bezienswaardigheden. Vliegtickets naar Mexico vindt u negrens goedkoper dan hier. Veel Nederlanders kennen het land vooral van de directe vluchten naar vakantiebestemmingen als Cancun en Playa del Carmen maar er is zoveel meer. Voor de meer avontuurlijke reiziger zijn Palenque (ruine), Aqua Azul (watervallen) en het eiland Cozumel echte aanraders. Daarnaast maken de vele ruines van de Maya's, Tolteken en Azteken het land voor de historisch georiŽnteerde vakantiegangers een uitermate geschikte bestemming. En vergeet natuurlijk de hoofdstad Mexico City niet, die zelf ook nog wat historische pareltjes herbergt.

Mexico Vliegtickets met stopover

U kunt bij ons vliegtickets naar Mexico boeken met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie maar onze ervaring is dat de meeste touroperators hier helaas weinig aandacht aan besteden bij het boeken van uw vlucht naar Mexico. Daarom vindt u op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij helpen u het maximale uit uw vluchten naar Mexico te halen!

Tips voor boeken vliegtickets Mexico

  • Boek uw Mexico vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Mexico vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Mexico

Mogelijke eindbestemmingen in Mexico

Hotels Mexico

Voor het boeken van uw hotel in Mexico bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Mexico boeken.

Stopover