Stopover.nl

Vliegticket Mexico City

Mexico City

Goedkope vliegtickets naar de wereldstad Mexico City vindt u bij ons. De stad behoort tot de grootste ter wereld. De miljoenen inwoners maken het helaas tot een zeer drukke en vervuilde stad. Desondanks heeft het de avontuurlijke toerist veel te bieden. Zo is het historische centrum op de werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. In de stad zijn vijf Aztekentempels ge´dentificeerd en staat de prachtige Kathedraal aan de Zˇcalo. Als u even aan de drukte wilt ontsnappen gaat u naar Chapultepec, een groot park op een heuvel, met daarin gevestigd het gelijknamige paleis, dat tegenwoordig dienst doet als het Nationaal Antropologiemuseum.

Mexico City Vliegtickets met stopover

Wilt u een paar dagen in New York doorbrengen voor u naar Mexico City vliegt? Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Mexico City aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Mexico City. Op deze website vindt een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt ook, wanneer u geen stopover wenst te maken, voordelige rechtstreeks vliegtickets vergelijken. Wij hopen dat onze site u helpt het maximale uit uw vluchten naar Mexico City te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Mexico City

  • Boek uw Mexico City vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Mexico City vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Mexico City

Stopovers

Continental Airlines logo
Houston met Continental Airlines
New York met Continental Airlines
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Houston met Delta Airlines
New York met Delta Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia
Lufthansa logo
Chicago met Lufthansa
Washington met Lufthansa
United Airlines logo
Chicago met United Airlines
Washington met United Airlines
Stopover