Stopover.nl

Vliegticket Puerto Vallarta

Puerto Vallarta

Puerto Vallarta is na Cancún en Acapulco de populairste badplaats van Mexico. Deze populairiteit heeft de stad onder meer te danken aan de mogelijkheden om dolfijnen en walvissen te bekijken. Liefhebbers van luxe vinden er een enorm aanbod aan mondaine accomodaties.

Puerto Vallarta Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Puerto Vallarta aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Puerto Vallarta. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Puerto Vallarta te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Puerto Vallarta

  • Boek uw Puerto Vallarta vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Puerto Vallarta vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Puerto Vallarta

Stopovers

KLM logo
Houston met KLM
Mexico City met KLM
Northwest Airlines logo
Houston met Northwest Airlines

Hotels Puerto Vallarta

Voor het boeken van uw hotel in Puerto Vallarta bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Puerto Vallarta boeken.

Stopover