Stopover.nl

Vliegticket MoldaviŽ

MoldaviŽ

Tussen de Oekraïne en Roemenie ligt de voormalige Sovjetrepubliek Moldavië. Het land heeft sinds haar onafhankelijkheid te maken met interne problemen. Mede door het uitblijven van buitenlandse investeringen ontwikkeld het land zich dan ook niet zo snel. Ook toeristen laten het landje veelal links liggen.

MoldaviŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Moldavie aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Moldavie. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Moldavie te halen.

Tips voor boeken vliegtickets MoldaviŽ

  • Boek uw MoldaviŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk MoldaviŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart MoldaviŽ

Mogelijke eindbestemmingen in MoldaviŽ

Stopover