Stopover.nl

Vliegticket MongoliŽ

Vlucht MongoliŽ

Uw vlucht naar Mongolië brengt u naar de hoofdstad Ulan Bator. In deze grauwe stad is het Gandan-klooster de voornaamste bezienswaardigheid. In het uitgestrekte boeddhistische land zijn paarden het belangrijkste vervoersmiddel waarmee de nomadenfamilies door de Gobi-woestijn trekken. Wanneer paardrijden niet aan u besteed is raden wij aan een auto te huren is zo het dunbevolkte land te verkennen.

MongoliŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Mongolië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Mongolië. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Mongolië te halen.

Tips voor boeken vliegtickets MongoliŽ

  • Boek uw MongoliŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk MongoliŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart MongoliŽ

Mogelijke eindbestemmingen in MongoliŽ

Stopover