Stopover.nl

Vliegticket Montenegro

Vakantie Montenegro

Montenegro heeft eigenlijk alles voor een geslaagde vakantie. Langzamerhand weet het land de verschrikkingen van de Balkan-oorlog van zich af te werpen en haar blik op de toekomst te richten. In het kleine stukje voormalig-Joegoslavië vindt u schitterende zandstranden, eeuwenoude stadjes als Budva en Kotor en een overweldigende natuur.

Montenegro Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Montenegro aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Hongarije, Slovenie of Oostenrijk te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Montenegro. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Montenegro te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Montenegro

  • Boek uw Montenegro vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Montenegro vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Montenegro

Mogelijke eindbestemmingen in Montenegro

Hotels Montenegro

Voor het boeken van uw hotel in Montenegro bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Montenegro boeken.

Stopover