Stopover.nl

Vliegticket Mozambique

Vakantie Mozambique

Mozambique staat aan het begin van een veelbelovende toeristische toekomst. Het land heeft alle ingrediënten om op korte termijn een populaire vakantiebestemming te worden. Jarenlange burgeroorlogen hebben de voormalige Portugese kolonie naar de rand van de afgrond gebracht. Maar nu het al enkele jaren vrede is toont men veerkracht. Toerisme kan een belangrijke steunpilaar voor 's lands economie worden.
Voor reizigers is de bruisende hoofdstad Maputo een uitstekende uitvalsbasis voor een verdere verkenning van het land. Langs de 2000 km lange kust vindt u geweldige parelwitte zandstranden. De strandbestemming Praia do Xai-Xai is een van de prachtige witte zandstranden die zo typerend zijn voor Mozambique. Het strand is omgeven door bebossing, wat veel vogels aantrekt, onder andere de zeldzame Livingstone's Lourie. De bezienswaardigheden in de omgeving zijn het zoutwatermeer Wenela, dat in verbinding staat met de zee via een onderwatertunnel en de ruïne van het Motel Chonguene. Xai-Xai staat ook bekend om het 'big game' vissen en de uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden bij de verschillende riffen die een aantal kilometer van de kust liggen. Een andere interessante bezienswaardigheid is onder andere de oude koloniale stad Inhambane. Deze voormalige Portugese handelsplaats behoort tot de oudste van Zuidelijk Afrika. Naast prachtige stranden is ook de kathedraal van het stadje een bezoek zeker waard. 

Mozambique Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Mozambique aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Mozambique. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Mozambique te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Mozambique

  • Boek uw Mozambique vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Mozambique vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Mozambique

Mogelijke eindbestemmingen in Mozambique

Stopover