Stopover.nl

Vliegticket Myanmar

Myanmar

Myanmar, het voormalige Birma of Burma, is één van de meest fascinerende landen in Zuidoost Azië. Het land is nog niet overspoeld door massatoerisme en kent zoals veel Aziatische landen een zeer vriendelijke bevolking. Helaas kent Myanmar ook veel problemen. Er heerst al jaren politieke onrust na de, door de militaire machthebbers, niet erkende overwinning van de dissident Aung San Suu Kyi en haar National League for Democracy. Ook de opiumteelt heeft bepaalde delen van het land tot wetteloze gebieden gemaakt. Desondanks blijft het land met de vele tempels en pagodes een interessante bestemming.

Myanmar Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Myanmar aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Myanmar. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Myanmar te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Myanmar

  • Boek uw Myanmar vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Myanmar vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Myanmar

Mogelijke eindbestemmingen in Myanmar

Stopover