Stopover.nl

Vliegticket NamibiŽ

Vlucht NamibiŽ

Uw vliegticket NamibiŽ vindt u nergens goedkoper. Het zeer dunbevolkte NamibiŽ kende zoals vele Afrikaanse landen eeuwenlang Europese overheersing. De Nederlanders, Britten en Duitsers namen door de jaren heen allemaal bezit van dit Afrikaanse land. Dit is nog te zien aan plaatsnamen als Windhoek, Walvis Baai en LŁderitz. Tegenwoordig bezoeken Europeanen het land om te genieten van de overweldigende natuur. Hoewel een groot deel van het land woestijnachtig is zijn de Fish River Canyon, LŁderitz, Duwisb Castle en de zandduinen van Sossusvlei enkele voorbeelden van interessante bezienswaardigheden.

NamibiŽ Vliegtickets met stopover

Op enkele vluchten naar NamibiŽ is het mogelijk een voordelige stopover in Zuid-Afrika te maken. U heeft de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van vliegtickets naar NamibiŽ. Deze website geeft u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar NamibiŽ te halen.

Tips voor boeken vliegtickets NamibiŽ

  • Boek uw NamibiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk NamibiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart NamibiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in NamibiŽ

Stopover