Stopover.nl

Vliegticket Groningen

Vliegticket en Vlucht Groningen

Groningen is absoluut één van de leukste steden in Nederland. De populaire studentenstad heeft alles voor een geslaagde stedentrip. Evenals in Amsterdam kunt u in Groningen een rondvaart door de grachten maken. Lopend vindt u op korte afstand van elkaar de Martinitoren, de Prinsentuin en het beroemde Groninger Museum. Zeven dagen per week kunt u tot in de vroege uurtjes stappen in de vele horecagelegenheden rondom de Grote Markt en de Poelestraat. In de zomermaanden kunt u in het Noorderplantsoen of rond de Hoornse Plas heerlijk ontspannen. Ook het nieuwe stadsstrand nabij de schitterende Euroborg biedt op zonnige dagen het nodige vertier.

In de provincie Groningen vindt u een uitgestrekt landschap en talrijke bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn de zeehondencreche in Pieterburen en de vesting van Bourtange.

Vanaf het nabijgelegen vliegveld Groningen Airport Eelde vliegt u naar diverse Europe bestemmingen. In de zomermaanden vertrekken ook vele vakantievluchten naar landen als Spanje, Griekenland en Turkije. In onze zoekmachine kunt u diverse goedkope vliegtickets vergelijken. Sinds kort kunt u ook dagelijks met een directe lijnbus naar de luchthaven van het Duitse Bremen reizen. Vanaf dit vliegveld vertrekken meerde lowcost-airliners naar talrijke Europese bestemmingen.

Tips voor boeken vliegtickets Groningen

  • Boek uw Groningen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Groningen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Groningen

Voor deze stad zijn er geen stopovers beschikbaar. Klik hier om een normaal vliegticket te boeken.
Stopover