Stopover.nl

Vliegticket Nederlandse Antillen

Vliegticket Nederlandse Antillen

Boek vandaag nog uw vliegticket naar het mooiste stukje Nederland. De Nederlandse Antillen bestaan uit de Bovenwindse eilanden (Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten) en de Benedenwindse eilanden (Curaçao en Bonaire). Curaçao is het grootste en populairste eiland van de Antillen. Ondanks dat er meer dan 50 nationaliteiten vertegenwoordigd zijn op het eiland is de Nederlandse invloed nog altijd erg groot. Voor Nederlanders is het eiland een geliefde vakantiebestemming waar voor veel Antillianen de reis naar Nederland gemaakt wordt in de hoop op een beter leven. Bonaire profileert zich als een eiland dat een duidelijke keuze voor ecotoerisme maakt. De toeristische industrie dient zich dan ook aan strenge milieuregels te houden. Door deze houding blijven de prachtige duik- en snorkellocaties voor de komende generaties behouden en blijft de populatie flamingo’s van het Goto Meer intact. Het hoofdstadje Kralendijk heeft slechts tweeduizend inwoners en kenmerkt zich door kleurrijke gebouwen. Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten zijn evenals de Benedenwindse eiland populaire vakantiebestemmingen.

Nederlandse Antillen Vliegtickets met stopover

Vliegtickets naar de Nederlandse Antillen boekt u voordelig op Stopover.nl met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw ticket naar de Nederlandse Antillen. Op onze website vindt u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Nederlandse Antillen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Nederlandse Antillen

  • Boek uw Nederlandse Antillen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Nederlandse Antillen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Nederlandse Antillen

Mogelijke eindbestemmingen in Nederlandse Antillen

Stopover