Stopover.nl

Vliegticket Aruba

Aruba

Aruba maakt sinds 1986 geen onderdeel meer uit van de Nederlandse Antillen, maar is zelfstandig binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Door de oliewinning aan het begin van vorige eeuw vestigden mensen uit de hele wereld zich op het eilandje. Tegenwoordig bevolken vooral toeristen uit de Verenigde Staten en Nederland de vluchten naar Aruba. De mooie stranden, het taxfree shoppen in Oranjestad en het heerlijke klimaat maken dan ook tot een geliefde bestemming.

Oranjestad is de hoofdstad van Aruba. Voor 1790 was het zuidelijk gelegen Savaneta de hoofdstad maar Oranjestad bleek voor schepen beter bereikbaar. De stad is bebouwd rond Fort Zoutman, dat ter verdediging door de Hollanders in 1796 is gebouwd. De Caya G. F. Betico Croes is de belangrijkste en bekendste winkelstraat van het stadje. De Koningin Beatrix luchthaven ligt op circa 2,5 kilometer van het centrum.

Aruba Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Aruba aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de Verenigde Staten te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Aruba. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Aruba te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Aruba

  • Boek uw Aruba vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Aruba vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Aruba

Stopovers

Air France logo
Miami met Air France
British Airways logo
New York met British Airways
Northwest Airlines logo
Detroit met Northwest Airlines
Philadelphia met Northwest Airlines
Stopover