Stopover.nl

Vliegticket Bonaire

Bonaire

Bonaire profileert zich als een eiland dat een duidelijke keuze voor ecotoerisme maakt. De toeristische industrie dient zich dan ook aan strenge milieuregels te houden. Door deze houding blijven de prachtige duik- en snorkellocaties voor de komende generaties behouden en blijft de populatie flamingo’s van het Goto Meer intact. Het hoofdstadje Kralendijk heeft slechts tweeduizend inwoners en kenmerkt zich door kleurrijke gebouwen.

Bonaire Vliegtickets met stopover

Air Jamaica biedt vliegtickets naar Bonaire aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Jamaica te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bonaire. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bonaire te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bonaire

  • Boek uw Bonaire vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bonaire vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bonaire

Stopovers

Air Jamaica logo
Montego Bay met Air Jamaica
Air Jamaica vliegt dagelijks vanaf London Heathrow naar Montego Bay op Jamaica. Reizigers die op doorreis zijn naar Barbados, St. Lucia, Cuba, Grand Cayman, Bonaire, Curacao, Granada, Turks en Caicos of de Bahamas kunnen kostenloos een stopover op Jamaica maken.
Vanaf Amsterdam-Schiphol vertrekken dagelijks vele vluchten naar Londen.
Stopover