Stopover.nl

Vliegticket Nepal

Nepal

Nepal is het land van de ontelbare tempelcomplexen. De Kathmandu-vallei is het cultuurhistorische hart van Nepal. Hier vindt u tal van oude dorpjes en tempels. Ook in de drie grotere steden bepalen sierlijke houten huizen en tempels het straatbeeld. Hongerige reizigers kunnen in de wijk Thamel van Kathmandu uitstekende restaurantjes vinden. Liefhebbers van klimmen of wandelen kunnen in de Himalaya hun hart ophalen.

Nepal Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Nepal aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Nepal. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Nepal te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Nepal

  • Boek uw Nepal vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Nepal vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Nepal

Mogelijke eindbestemmingen in Nepal

Hotels Nepal

Voor het boeken van uw hotel in Nepal bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Nepal boeken.

Stopover