Stopover.nl

Nicaragua Vliegtickets

Nicaragua

Nicaragua is arm aan middelen, maar zeer rijk aan cultuur. Het hedendaagse Nicaragua heeft, anders dan bijvoorbeeld buurland Costa Rica, jarenlang moeten zuchten onder een burgeroorlog. Langzamerhand krabbelt de bevolking op uit de miserie en weet ook de toerist zijn weg naar het land weer te vinden. Interessante bezienswaardigheden zijn de koloniale steden Granada en León. Hier vindt u de Spaanse erfenis in de vorm van pleinen, kathedralen en andere oudheden.

Nicaragua Vliegtickets met stopover

Delta Airlines, Northwest Airlines en Iberia bieden vliegtickets naar Nicaragua aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Nicaragua. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Nicaragua te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Nicaragua

  • Boek uw Nicaragua vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Nicaragua vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Nicaragua

Mogelijke eindbestemmingen in Nicaragua

Stopover